btw-aangifte

Nieuw!

Een nieuw kwartaal, dat betekent dat iedereen bij Lambregts & Co volop bezig is met de btw-aangiftes. Ik val misschien zo vaak in herhaling dat ik wat begin te lijken op ‘FC De Kampioenen’; ook deze week heb ik aankoop-, verkoop- en financiële verrichtingen ingeboekt. Het is nu echt wel hard werken, want al de dossiers komen tegelijk binnen en de aangiftes moeten ook weer zo snel mogelijk buiten. Tegelijk moeten we wel nauwkeurig blijven werken. Een fout in een aangifte kunnen we ons echt niet permitteren. Dankzij de goede raad van alle medewerkers, blijf ik heel veel bijleren.

We zijn ook aan een nieuwe maand begonnen en dat wil zeggen dat we dinsdag weer een teammeeting hadden. Dit is belangrijk om de neuzen in dezelfde richting te houden, om informatie uit te wisselen en om op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt in het kantoor. Zo kregen we een toelichting van alle veranderingen in de wetgeving en bespraken we de planning voor de komende maand. Zo’n teammeeting is niet alleen leerrijk, maar ook lekker. Jan trakteerde ons op cake voor zijn verjaardag! Hieperdepiep, hoera!