boekhoudkantoor

Whoop, whoop!

Nu ben ik echt heel gelukkig! Volgende week is mijn laatste stageweek bij Accountantskantoor Lambregts & Co. En ja, dat maakt me gelukkig. Ik leg het even uit.

Ten eerste ben ik enorm blij dat ik zoveel ervaring heb kunnen opdoen in dit aangename boekhoudkantoor. Ik kan terugblikken op een zeer leerrijke periode. Het einde van mijn stage betekent ook dat het nu echt bijna zomer is, daar word ik ook gelukkig van. Maar ik kreeg deze week ook de vraag om hier vakantiewerk te doen. Hoe fijn is dat? Vanaf 1 juli gaat een van de medewerksters op zwangerschapsrust en ik mag haar vervangen. Nu ben ik dus volop bezig om me in haar dossiers in te werken, zodat ik haar taken goed zal kunnen overnemen. Dat ze mij hiervoor vragen, betekent veel voor mij. Ik ben zelf tevreden over mijn stage, maar blijkbaar vindt iedereen bij Lambregts & Co ook dat ik het goed heb gedaan. En uiteraard is het leuker om als vakantiejob iets te doen wat me interesseert dan ergens in een fabriek aan de band te gaan staan.

Vorige week was er ook weer de maandelijkse teammeeting waarop de interne zaken van het kantoor besproken worden. Die ga ik natuurlijk niet aan jullie neus hangen, maar ik mag wel iets anders verklappen! Zaterdag zullen de eerste grondwerken voor de nieuwbouw beginnen. De eerste stap is de rommel en het onkruid wegdoen. Natuurlijk zal je daar binnenkort enkele foto’s van zien verschijnen.

Mijn taken blijven ongeveer hetzelfde: financiële verrichtingen inboeken en checklists, jaarrapporten en verslagen opstellen. Ik ga uiterst goed gezind mijn laatste stageweek in!