Nieuw kantoor Lambregts & Co

Het kot is te klein!

Exact 20 jaar geleden, in 1996, zag Accountantskantoor Lambregts & Co het licht. Dat maakt ons even oud als pakweg Moussa Dembele, Loïc Nottet en het wereldberoemde schaap Dolly. Om dat laatste wat goed te maken: 1996 was ook het jaar waarin Fred Deburghgraeve Olympisch goud haalde. Terwijl een aantal onder jullie wellicht meebrulde met ‘Wannabe’ van de Spice Girls of de ‘Macarena’ stond te dansen, opende Lambregts & Co de deuren in de Patersstraat in Turnhout.

Ons accountantskantoor bleek veel meer te zijn dan een ‘one hit wonder’, want we barstten al vlug uit de voegen van het pand in de Patersstraat. En zo verhuisden we in 1999, ‘Heyah mama’ neuriënd, naar de Steenweg Op Zevendonk. We namen onze intrek in een voormalige dierenartsenpraktijk met een ruim kantoor. We zouden de eerste tien jaar zeker niet moeten uitkijken naar iets groters. Lambregts & Co bleef groeien en al na drie jaar was dat ruime kantoor ook te klein geworden. Onder het goedkeurend oog van de regering-Verhofstadt I werd het praktijkgedeelte gesloopt en op de tonen van ‘The ketchup song’ trokken de bouwvakkers onze fonkelnieuwe kantoren op. Hieruit zouden we nooit meer weggaan! Intussen zijn we uitgegroeid tot een bloeiende KMO met een klantenportefeuille om fier op te zijn en een achttal medewerkers. We willen onze klanten uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn en onze medewerkers verdienen een aangename werkplek. Maar ook de huidige locatie is daarvoor te klein geworden. Daarom gingen we weer op zoek naar een grotere kantoorruimte. Deze keer kochten we een bouwgrond en zullen we zelf onze kantoren bouwen.

In 2016, het jaar waarin we Europees kampioen voetbal zullen worden, minstens 13 Olympische medailles zullen behalen en we bijna het Eurovisie Songfestival hebben gewonnen, beginnen we aan de nieuwbouw. De bouwvakkers zullen het wel met een nieuwe K3 moeten stellen. In deze blog willen we jullie op de hoogte houden van de bouwwerken (zonder muziek, maar mét foto’s), dus kom regelmatig een kijkje nemen!

Gevel nieuw kantoor Lambregts & Co
Gevel nieuw kantoor Lambregts & Co
3D-print kantoor Lambregts & Co
We lieten van onze nieuwe kantoren een 3D-print maken.
3D-print kantoren Lambregts & Co
3D-print van de binnenkant van onze nieuwe kantoren.