kantoor boekhouder

Hoera, we zitten in de put!

We zitten in de put en voor een keer zijn we daar heel blij mee. Door de regen van de voorbije weken was de droogzuiging van het terrein niet vanzelfsprekend. Er werd hard gepompt, maar op een bepaald moment leek onze bouwgrond meer op een zwembad. Het was dus bijna letterlijk ‘pompen of verzuipen’. Gelukkig zijn we niet verzopen en konden de graafwerken vorige week van start gaan.

fundering

Omdat we echt wel willen dat de nieuwbouw vooruit gaat, hebben we elke vrijdag een bouwoverleg. Daarin zitten we samen met de architecten, Leen en Elke, en de aannemer, Ivan. Zo kunnen we alles goed op elkaar afstemmen en loopt de bouw zo vlot mogelijk. Donderdag is de aannemer begonnen met de grond uit te graven. We zitten nu even in de put, maar we hopen daar voor het bouwverlof weer uit te geraken. Tegen dan zou de kelder af moeten zijn. We weten dat Turnhout nood heeft aan een degelijk zwembad, maar dat laten we toch liever aan anderen over. Daarom moet er voor het bouwverlof ook een ‘deksel’ op de kelder liggen, zodat die niet terug helemaal vol water loopt. Tegelijk wordt achteraan het terrein de onderlaag van de parking aangelegd. Zo kunnen de vrachtwagens gemakkelijk af en aan rijden. Na de grondwerken zal de aannemer dan de parking aanleggen.

We zijn heel erg blij dat onze nieuwbouw nu ‘concrete’ begint te worden. Na veel overleg en plannen, zien we nu ook echt resultaat. Hopelijk blijft alles volgens plan verlopen en kunnen we jullie binnenkort ontvangen in onze fonkelnieuwe kantoren!

 

nieuwbouw

 

accountant