IMG_2275

Het dak erop!

Het is even geleden sinds de laatste update van de bouw van ons nieuwe kantoor en er is intussen heel veel gebeurd. Bij de start van het bouwverlof was zoals gepland de kelder helemaal af. Daarna verrees stap voor stap de ruwbouw; intussen is ook die helemaal af en ligt het dak erop.

Winddicht

Nu de ruwbouw af is en er een dak op onze nieuwbouw ligt, kan de kraan afgebroken worden. Als die weg is, kunnen de binnentechnieken geïnstalleerd worden. Iedereen die al eens een huis gebouwd of verbouwd heeft, weet hoeveel werk ook dit nog is: elektriciteit, verwarming, waterleidingen, afvoeren, … Zo wordt onze ruwbouw stilaan wel een echt kantoor!

Binnen ongeveer twee maanden worden dan ook de ramen geplaatst. Dat is net op tijd om winddicht de winter in te kunnen gaan.

Shop ‘till you drop

De eindafwerking komt nu stilaan in zicht. Dat betekent dat we veel moeten gaan kiezen: vloeren, sanitair, meubilair, enzovoort. Gelukkig worden we daarbij zeer goed geholpen door Ellen, onze interieurarchitecte, en hebben we een duidelijk concept voor ogen. We willen een kantoor met een toffe en vlotte uitstraling, want het kantoor anno 2016 is niet meer te vergelijken met dat van tien of twintig jaar geleden. Voor ons staat het welbevinden van onze medewerkers en klanten voorop. Als zij zich goed voelen in ons nieuwe kantoor, dan wij ook.

Ook over de verhuis zelf beginnen we stilaan na te denken, want ook dat vraagt een goede voorbereiding en planning. Wij hebben er alvast veel zin in!

IMG_2274

 

IMG_2277

 

IMG_2278

 

IMG_2280

 

IMG_2281