top of page

Boekhouding

Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding aan alle wettelijke bepalingen voldoet en dat u bij een controle van de fiscus op uw twee oren mag slapen.

Daarnaast willen we u ook glashelder inzicht bieden in uw cijfers. Dat doen we aan de hand van overzichtelijke dashboards en grafieken via ons handig klantenportaal zodat u perfect op de hoogte bent van de financiële toestand van uw bedrijf. Waar en wanneer ú dat wil.

Digitaal maar niet onpersoonlijk

OkiOki

OkiOki is de virtuele buddy die het papierwerk van ondernemers on-track houdt, ervoor zorgt dat ze hun facturen tijdig betalen en zelf tijdig betaald worden en die daarbij alle documenten aan de accountant bezorgt.

Ze gaat daarvoor zelf op zoek naar alle relevante financiële documenten via een integratie met de mailbox en de bankrekening van de ondernemer. Zo streeft ze naar maximale automatisatie. En als er toch manuele interventie van de ondernemer nodig is dan brengt ze die via een gamified takenlijstje.

OkiOki verlost zo de ondernemers van hun kwartaalstress.

Want geef toe, het enige leuke aan je financiële administratie is het gevoel op het moment dat je er klaar mee bent. En dat noemen we het OkiOki gevoel.

Billtobox

Billtobox, dé digitale link tussen ondernemers en accountants. Dit systeem zorgt ervoor dat iedere ondernemer altijd en overal digitaal verbonden is met zijn of haar boekhouding. Het bespaart tijd en creëert overzicht.

U kan documenten opladen via de drag & drop functie of mail ze meteen door vanuit uw mailbox. Gebruik de app om bonnetjes of papieren facturen in te scannen.

Alle geïmporteerde facturen worden uitgelezen via OCR. 

In billtobox kan u eenvoudig uw eigen verkoopfacturen aanmaken. Gebruikt u een andere manier om de facturen aan te maken? Dan kan u deze ook simpelweg importeren.

Gedaan met kaften vol papier, welkom minder administratie en meer tijd!

LRDoc

LRDoc is jouw digitale brievenbus. Gedaan met stapels papier. Ga voor een digitale boekhouding. Doe snel en eenvoudig jouw administratie!

 

Via drie gepersonaliseerde e-mailadressen (aankopen, verkopen, divers) stuurt u uw aankoopfacturen, verkoopfacturen en diverse documenten.

 

Deze mogelijkheid biedt geen archief en app.

Ons kantoor trekt resoluut de kaart van het digitale boekhouden. We kiezen ervoor om zoveel mogelijk documenten digitaal te verwerken. Zo kunnen we u sneller van dienst zijn en beschikt u te allen tijde over een actuele boekhouding.

Die digitale werkwijze koppelen we aan een doorgedreven persoonlijke aanpak en opvolging op maat van elke klant individueel.

Hieronder kan u de drie systemen zien waarmee u uw boekhouding digitaal kan aanleveren.

Business Shots-155.jpg

Wenst u meer informatie over onze diensten? Wilt u eens praten over onze werkwijze? Of hebt u concrete ondernemingsplannen?
Contacteer ons dan snel.

bottom of page